Fizetési és szállítási feltételek

Vásárlás menete

Üdvözöljük a Multisport  Kft. webáruházában, a multi-sport.hu-n. Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Kérjük olvassa el figyelmesen a vásárlással, valamint a házhozszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

VÁSÁRLÁS

Regisztráció

Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, úgy kérjük, hogy a megrendelés feladása előtt regisztráljon oldalunkon, amit a Regisztráció menüpontban tehet meg.

Belépés

A regisztrációs folyamatnál megadott email címre Ön kap egy jelszót, ezzel a jelszóval léphet be az áruházba. Belépés után lehetővé válik a vásárlás.

Megrendelés

A kiválasztott termékeket a Megrendelés gomb használatát követően tetszőleges mennyiségben tudja a kosárba tenni.
A Kosár tartalmát valamint a teljes vételárat az Összesen sor mutatja. Amennyiben megrendelését véglegesíteni akarja, úgy azt az OK gomb megnyomásával teheti meg.
A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 19 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Beérkezett megrendeléséről automatikusan egy válasz e-mailt küldünk Önnek, majd legfeljebb 24 órán belül a rendelés feldolgozásra kerül, amelyről elektronikus úton tájékoztatjuk, visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát valamint a teljes vételárat.

Visszalépés a vásárlástól

A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtt a vásárlástól visszalépni. Ezt az info@multi-sport.hu e-mail címen jeleznie kell.

Az áru átvételétől számított 8 napon belül vevő indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) visszaszolgáltatását követő  legkésőbb 30 napon belül visszajuttatja a vevőnek. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik és csak sértetlen, ép terméket áll módunkban visszavenni.

Adatvédelem

A weboldalt üzemeltető Multisport Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek, vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

ÁTVÉTEL

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket a vásárlónak lehetősége van személyesen átvenni a Multisport, III. ker. Szentendrei u. 155. szám alatti üzletében annak nyitvatartási idejében. Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek kiegyenlítése az üzletben, a termék átvételekor történik.

Házhozszállítás

Értékesítő fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt termékek kézbesítésére maga válassza meg a megfelelő futárszolgálatot.
A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz az ország egész területén. A házhozszállítási díjak az Áfa összegét tartalmazzák:

50.000 Ft értékig        2990 Ft

50.000 Ft felett           ingyenes

A megrendelt termékek kiegyenlítése a kézbesítőnél, a küldemény átvételekor is történhet, a fizetési mód megjelölésének függvényében.
A küldemények külsőleg sértetlen, darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja a Megrendelő.

Kérjük olvassa el a Szerződési Feltételeket és egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@multi-sport.hu e-mail címen.